Mantis Bugtracker

Viewing Issue Simple Details Jump to Notes ] View Advanced ] Issue History ] Print ]
ID Category Severity Reproducibility Date Submitted Last Update
0000868 [SkyOS 5.0 - Beta] minor always 2005-04-23 22:34 2006-03-28 11:13
Reporter adamk View Status public  
Assigned To robert
Priority normal Resolution fixed  
Status resolved  
Summary 0000868: Different SB Live! not detected.
Description
pci bus 0x0002 cardnum 0x0a function 0x00: vendor 0x1102 device 0x0002
 Creative Labs SB Live! EMU10k1

This SB Live! isn't detected.

http://68.44.156.246/live-emicro-log.txt [^]

Additional Information
Tags No tags attached.
Environment
Reported for build
Fixed in build
VersionType
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0000647)
adamk (reporter)
2005-04-24 00:27

So apparently this is now happening to all my emu10k1 cards, not just the one I thought it was limited to. I'm assuming the relevent debug lines are:

18: emu1k.c: Initializing...
18: emu1k.c: IRQ 3 already used or not set by BIOS

Adam
(0000651)
adamk (reporter)
2005-04-25 21:34

Update: On the forums Robert suggested moving the soundcard to another PCI slot (among other things) and this got the card working again.
(0000652)
robert (administrator)
2005-04-26 08:57

UART driver doesn't register IRQ3/4 anymore, when the ports aren't in use. But when debugging (debug to COM2), you still may get this error.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2005-04-23 22:34 adamk New Issue
2005-04-24 00:27 adamk Note Added: 0000647
2005-04-25 21:34 adamk Note Added: 0000651
2005-04-26 08:57 robert Status new => resolved
2005-04-26 08:57 robert Resolution open => fixed
2005-04-26 08:57 robert Assigned To => robert
2005-04-26 08:57 robert Note Added: 0000652
2005-05-20 09:29 robert Project SkyOS 5.0 - Beta => @5@
2005-06-11 00:45 Decius Issue Monitored: Decius
2006-03-28 11:13 robert Project @5@ => SkyOS 5.0 - Beta


Mantis 1.1.4[^]
Copyright © 2000 - 2008 Mantis Group
Powered by Mantis Bugtracker